LOSTEFY

GRATIS FRAKT

info@lostefy.com

Fordelsprogram:

Gjentakende betaling / VIP-seksjon


Ved kjøp av våre produkter er hvert produkt i hver kombinasjon basert på såkalte gjentakende betalinger, som kunden abonnerer på tilgang til VIP-seksjonen, som kommuniseres gjennom et e-postprogram, basert på hvilket kunden får informasjon om nye Produkter. ved publisering, muligheten til å bestille produkter til rabatterte priser gjennom VIP-lenker til produkter, mottar tilleggsrabatter og rabattkuponger, som kun er beregnet på medlemmer av VIP-seksjonen osv. Alle VIP-fordeler kommuniseres jevnlig gjennom et e-postprogram, på en frekvens på 1-6 e-poster per måned.

Kunden får informasjon om beløpet og betalingsfrekvensen fra sammendraget i handlekurven på www.lostefy.com. Klienten får nøyaktig informasjon om betalingsbeløpet innenfor muligheten for å forhåndsbetale tilgang til VIP-seksjonen, ved å oppsummere betingelsene i kurven, oppsummere betingelsene i GTC og oppsummere betingelsene i e-postbekreftelsen i bestillingen osv. kunden har mulighet til å gjøre seg kjent med betalingsdetaljer 4 ganger før første betaling!

Kunder som bruker VIP-seksjonen vil motta informasjon på e-post om nye produkter i henhold til lagerbeholdningen deres, samtidig vil de minst en gang i måneden motta en spesiell VIP-rabattkode, som kun gis i en begrenset periode til medlemmer av VIP. seksjon. VIP-seksjonsmedlemmer kan kjøpe alle, til og med rabatterte produkter på vår nettside med en gitt kupong uten noen begrensninger. VIP-medlemmene i seksjonen får dermed best mulig sluttproduktpriser.

Ved å gå inn i VIP-sonen vil kjøpere få 48 måneders garanti på de kjøpte varene. Garantien gjelder ikke for Crazy Mystery box-produktet, da innholdet i produktet ikke er kjent på forhånd.

Ved å opprette en ordre godtar kunden en gjentakende betaling ved å studere GTC, på grunnlag av hvilket han gir sitt samtykke ved å fjerne merket for studien og ved å fjerne merket for samtykket til gjentakende betalinger.

Gjentatt betaling betyr å trekke et forhåndsavtalt beløp fra kjøperens kort av selgeren, med forhåndsavtalte intervaller (1 intervall = 10 dager). Den første betalingen belastes 2 dager etter bestillingen, deretter hver påfølgende i et intervall på 10 dager.

Dataene på betalingskortet behandles av Stripe i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI-DSS Level 1 (dette er det høyeste nivået av datasikkerhet i finanssektoren).

a) Når en gjentakende betaling er satt opp
Gjentakende betalinger er utelukkende basert på kjøp av produkter gjennom www.lostefy.com, og kun på betaling med kort, 10 daglige intervaller. Ingen andre betalingsmetoder og betalingsintervaller skaper en gjentakende betaling.
b) Maksimalt gjentakende beløp
Maksimalt gjentakende beløp – 78 NOK / 10 dager for 1 kunde, men hvis kjøperen kjøper VIP-medlemskapsproduktet med rabatt, kan det være et mindre beløp (PROMO-kampanje).
c) Gjentakende betalingsløsning
Betalingen som kunden betaler i den første faktureringsperioden kan øke eller redusere, for hele bruksperioden for denne tjenesten, til maksimalt – 78 NOK / 10 dager for VIP-medlemskap.
d) Gjentakelsesdatoen og -frekvensen
Gjentakelsesdatoen er ikke satt til den eksakte dagen, den avhenger av datoen kunden først kjøpte produktet/produktene på www.lostefy.com.
e) KANSELLERING AV LØPENDE BETALINGER
Kjøper vil kunne kansellere gjentakende betalinger når som helst, uten noen ekstra tvangsbetalinger og uten å oppgi grunner selv gjennom sin kundekonto på https://lostefy.com/my_account i MITT ABONNEMENT-delen ved å klikke på "AVBRYT"-knappen. Betalinger vil bli deaktivert når du klikker på knappen.
f) Gjentakende betalingsspørsmål
Kjøperen kan be om informasjon på info@lostefy.com, eller "kontakt"-skjemaet på www.lostefy.com, kontaktunderside.

Vilkår og betingelser

Forretningsforhold

Fordelsprogram

Informasjonskapsler og personvern

Angrerett (Refund Policy)

KONTAKT

UTSJEKKINGSSIDE